Στην προσπάθεια για άμεση και συνεχή ενημέρωση των μαθητών καθώς και των γονέων και κηδεμόνων για θέματα που τους αφορούν και σχετίζονται με την κοινότητα του σχολείου, τις επόμενες ημέρες θα ενεργοποιηθεί η ηλεκτρονική πλατφόρμα/υπηρεσία so.Simple.

“Προετοιμάζοντας δυναμικά τις προκλήσεις και τα προβλήματα της τάξης και της σχολικής κοινότητας.” 

Δείτε εδώ τις ώρες επικοινωνίας με τους καθηγητές της Σχολής.

Οι καθηγητές ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΧΟΝΤΑΙ τους γονείς ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΠΙΔΟΣΗΣ των ελέγχων βαθμολογίας, καθώς και τις ημέρες των εκδρομών και των μορφωτικών περιπάτων.
Η χρονική διάρκεια επικοινωνίας με τους καθηγητές πρέπει να τηρείται με ακρίβεια για την ομαλή λειτουργία του σχολικού προγράμματος.

Η απόκτηση αλλά και η ανακάλυψη των δεξιοτήτων των μαθητών είναι ένας από τους στόχους της Σχολής μας. Υπάρχουν εξάλλου πολλά παιδιά που επιθυμούν πρόσθετη ενασχόληση σε τομείς που τα ενδιαφέρουν. Η Σχολή προτίθεται να καλύψει κάποια από τα ενδιαφέροντά τους και ανακοινώνει εγκαίρως το πρόγραμμά της, προκειμένου οι ενδιαφερόμενοι, με γνώση πλέον της απογευματινής ζώνης, να κάνουν τις επιλογές τους και να δηλώσουν τις προτιμήσεις τους.
Οι όμιλοι που πρόκειται να λειτουργήσουν είναι:

Το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2016 από τις 10 το πρωί μέχρι τις 3 το απόγευμα, η Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων μεταμορφώνεται σε κέντρο πολυγλωσσίας και ψυχαγωγίας για μικρούς και μεγάλους.

Μορφωτικά και Πολιτιστικά Ιδρύματα καθώς και Πρεσβείες από 13 χώρες και το Γραφείο Αθηνών της Γενικής Διεύθυνσης Μετάφρασης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής θα ενημερώνουν για τις δυνατότητες εκμάθησης ξένων γλωσσών, και τις ευκαιρίες που παρέχει η πολυγλωσσία.

Πειραιάς 21/9/2016

Αγαπητοί Γονείς,
Σας γνωρίζουμε ότι και για τη φετινή χρονιά θα λειτουργήσουν :
-Η Συμβουλευτική Γονέων
-Τμήμα εκμάθησης Γαλλικής Γλώσσας επιπέδου Sorbonne B1
-Τμήμα εκμάθησης Γαλλικής γλώσσας επιπέδου αρχαρίων
-Τμήμα εκμάθησης Ισπανικής Γλώσσας επιπέδου αρχαρίων


 • ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΕΤΕΙΟΣ 28ΗΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1940

  Η φετινή γιορτή που ετοίμασε η Δ' τάξη ήταν πολύ ξεχωριστή. Ταξιδέψαμε στα χρόνια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου και μέσα από τα μάτια και τα λόγια των παιδιών μας πήραμε μαθήματα ιστορίας, συγκινηθήκαμε, τραγουδήσαμε και στο τέλος ονειρευτήκαμε ένα καλύτερο μέλλον με οδηγό τη γνώση του παρελθόντος. Συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές της γιορτής! 

  READMORE

 • 3η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΗΜΕΡΑ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

  «Νοιώσε τη χαρά της άθλησης χωρίς το άγχος της νίκης και το φόβο της αποτυχίας: Αθλητισμός- Δικαίωμα για όλους».

  Το δημοτικό μας σχολείο συμμετείχε στην 3η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου. Όλα τα παιδιά πέρασαν μια μέρα γεμάτη αθλητικές δραστηριότητες, κινητικές δραστηριότητες, παιχνίδια, χορό, αθλήματα  σε αθλητικές εγκαταστάσεις εκτός σχολείου. Ο Οκτώβριος ξεκίνησε με ενέργεια και πολλή δράση και έτσι θα συνεχίσει! 

  READMORE