• ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΤΑΞΙΔΙ ΕΛΒΕΤΙΑ-ΓΑΛΛΙΑ

  Χαρούμενοι, γεμάτοι εικόνες κι εμπειρίες επέστρεψαν οι μαθητές μας, της Β’ και Γ’ Λυκείου, από το τριήμερο ταξίδι τους σε Ελβετία – Γαλλία.  Ξενάγηση στο Ευρωπαϊκό Εργαστήριο Σωματιδιακής Φυσικής - CERN από Έλληνες επιστήμονες, επίσκεψη στο Μέγαρο των Ηνωμένων Εθνών, στο Μουσείο Ολυμπιακών Αγώνων στη Λοζάνη, βόλτες στην ελβετική και στη γαλλική ύπαιθρο συνέθεσαν το παζλ αυτού του επιστημονικού – πολιτιστικού ταξιδιού.

  READMORE

 • BEST DELEGATE AWARD ΣΤΟ 2o ΔΙΕΘΝΕΣ ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ - ΜΟΝΤΕΛΟΥ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ (ATSMUN)

  Ομάδα μαθητών μας συμμετείχε στο ATSMUN με θέμα «Global Intergration or Separatistic Discrimination?» («Παγκόσμια Ενσωμάτωση ή Διαφορετικότητα που διχάζει;») που διοργάνωσαν τα Αρσάκεια Σχολεία Πατρών 27-28-29-30 Απριλίου 2017.

  READMORE

ΕΠΙΔΟΣΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ Α' ΤΕΤΡΑΜΗΝΟΥ

Η επίδοση της βαθμολογίας του Α΄τετραμήνου των μαθητών του Λυκείου, θα γίνει στις 6 Φεβρουαρίου 2017, και ώρα 17:00 - 19:00. Την ίδια μέρα, στις 16:00, ο Διευθυντής του Λυκείου της Σχολής μας, Δρ. Δ. Καρυοφύλλης, θα ενημερώσει μαθητές και γονείς για:

 1. Το πρόγραμμα σπουδών στο Λύκειο
 2. Το νέο διευρυμένο ωράριο λειτουργίας του Λυκείου μας
 3. Τις ευκαιρίες επιστημονικής και πολιτιστικής ανάπτυξης που προσφέρονται.
 4. Το νέο πρόγραμμα υποτροφιών της Σχολής, για όλες τις τάξεις του Λυκείου για τη σχολική χρονιά 2017-2018.
 5. Τη λειτουργία του γραφείου ΣΕΠ που στόχο έχει τη συνεχή ενημέρωση των μαθητών για θέματα επαγγελματικού προσανατολισμού και προοπτικών μετά το Λύκειο.

17:00 - 19:00 μπορείτε να επισκεφθείτε τους καθηγητές, ιδιαίτερα εφόσον δεν τους έχετε συναντήσει κατά τη διάρκεια του τετραμήνου, και θέλετε να ενημερωθείτε για την πρόοδο των παιδιών σας.

Δείτε εδώ τις θέσεις υποδοχής των καθηγητών.