• ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΤΑΞΙΔΙ ΕΛΒΕΤΙΑ-ΓΑΛΛΙΑ

    Χαρούμενοι, γεμάτοι εικόνες κι εμπειρίες επέστρεψαν οι μαθητές μας, της Β’ και Γ’ Λυκείου, από το τριήμερο ταξίδι τους σε Ελβετία – Γαλλία.  Ξενάγηση στο Ευρωπαϊκό Εργαστήριο Σωματιδιακής Φυσικής - CERN από Έλληνες επιστήμονες, επίσκεψη στο Μέγαρο των Ηνωμένων Εθνών, στο Μουσείο Ολυμπιακών Αγώνων στη Λοζάνη, βόλτες στην ελβετική και στη γαλλική ύπαιθρο συνέθεσαν το παζλ αυτού του επιστημονικού – πολιτιστικού ταξιδιού.

    READMORE

  • BEST DELEGATE AWARD ΣΤΟ 2o ΔΙΕΘΝΕΣ ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ - ΜΟΝΤΕΛΟΥ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ (ATSMUN)

    Ομάδα μαθητών μας συμμετείχε στο ATSMUN με θέμα «Global Intergration or Separatistic Discrimination?» («Παγκόσμια Ενσωμάτωση ή Διαφορετικότητα που διχάζει;») που διοργάνωσαν τα Αρσάκεια Σχολεία Πατρών 27-28-29-30 Απριλίου 2017.

    READMORE

ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΣΕ ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ

Πρώτη θέση στα 200μ Ελεύθερο Εφήβων για τον μαθητή μας της Γ' Λυκείου Παναγιώτη Αλογάκο, ο οποίος συμμετείχε στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα Κολύμβησης Λυκείων 2017 που έγινε στο Ο.Α.Κ.Α. από 3 έως 5/2/2017.

Συμμετείχε επίσης στους Χειμερινούς Αγώνες ΟΡΕΝ Ανοιχτής Κατηγορίας που έγιναν παράλληλα το ίδιο διάστημα και κατέκτησε με την ομάδα του την 2η θέση στα 4x200 Ελεύθερο Ανδρών.

Πολλές ευχές, για ακόμα περισσότερες επιτυχίες, εντός και εκτός πισίνας!

20140517 101431-1-1