Τελετή Αποφοίτησης 2011

Τελετή Αποφοίτησης 2011 - Ελληνογαλλική Σχολή | Ιδιωτικό Λύκειο

“Πριν από πολλά χρόνια περάσαμε την πόρτα αυτού του σχολείου προκειμένου να ξεκινήσουμε μαζί σας ένα απαιτητικό αλλά συνάμα συναρπαστικό ταξίδι προς την γνώση και την ενηλικίωση…” Ο επίλογος αυτής της πορείας γράφτηκε  την Παρασκευή 21 Ιουνίου 2011, στις 20.30, στην τελετή αποφοίτησης που έγινε στο θέατρο της Σχολής μας.

Στη γιορτή απηύθυναν χαιρετισμό η Έπαρχος του Τάγματος των Αδελφών του Αγίου Ιωσήφ, Αδελφή Αλβέρτα, ο Γενικός Διευθυντής της Σχολής κ. Νίκος Πρίντεζης, εκπρόσωποι του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, Αποφοίτων, Καθηγητών, οι Πρόεδροι των τμημάτων της Γ΄ Λυκείου, ο Πρόεδρος του Δεκαπενταμελούς μαθητικού συμβουλίου καθώς και εκπρόσωποι των μαθητών δωδεκαετούς φοίτησης.

Οι απόφοιτοι, αφού παρουσίασαν βίντεο από την πενθήμερη εκδρομή τους στη Βαρκελώνη και παρέλαβαν τα αναμνηστικά δώρα που τους προσφέρθηκαν, ανέβηκαν στη σκηνή και έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους στην τελευταία τους –σαν μαθητές- μουσικοχορευτική, παράσταση. Θέμα τους, η κωμική πλευρά της σχολικής ζωής, ανά τις δεκαετίες.

Συγκινητικός ήταν ο μελωδικός τρόπος που αποχαιρέτησαν τους καθηγηγτές τους, σε μουσική Γιώργου Ζαμπέτα έμπνευση Πάνου Χαλαβαζή, και υλοποίηση Αντώνη Καλή. Ακολούθησε δεξίωση στην αυλή, προσφορά του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων.

“Αν οι αναμνήσεις τρέφουν το παρόν,
το μέλλον η ελπίδα συντηρεί…”

Δείτε τα σχετικά βίντεο:

α’ μέρος

β’ μέρος

γ’ μέρος

δ’ μέρος

ε’ μέρος

στ’ μέρος

ζ’ μέρος

η’ μέρος

2022-06-24T17:13:21+03:00

Στοιχεια Επικοινωνιας

Πειραιάς Ελ. Βενιζέλου 12Α (18531)

Τηλέφωνο: 2104179161

Φάξ: 210 41 28 216

Web: ellinogalliki.gr

Τελευταιες Ανακοινωσεις

Go to Top