Τελετή Αποφοίτησης 2010

Την Παρασκευή 29 Ιουνίου 2018 στις 20.00 μ.μ, λίγο μετά την ανακοίνωση των εξαιρετικών αποτελεσμάτων των μαθητών μας στις Πανελλαδικές εξετάσεις, πραγματοποιήθηκε στον χώρο του Θεάτρου της Ελληνογαλλικής Σχολής Jeanne d’Arc η τελετή αποφοίτησης των μαθητών της Γ’ Λυκείου.
Οι μαθητές «ξεφύλλισαν» μαζί με τις Aδελφές, τους Διευθυντές της Σχολής, τους καθηγητές, τους γονείς τους και άλλους εκλεκτούς προσκεκλημένους όλες τις σελίδες του βιβλίου που έγραψαν κατά τη σχολική τους σταδιοδρομία, με έντονα τα νοσταλγικά στοιχεία των δώδεκα χρόνων σχολικής ζωής.

Στη γιορτή απηύθυνε χαιρετισμό η ηγουμένη του Τάγματος των Αδελφών του Αγίου Ιωσήφ, Αδελφή Αικατερίνη Περρή. Ακολούθησαν οι ομιλίες του Γενικού Διευθυντή, κυρίου Θεόφιλου Γεωργούση και του Διευθυντή του Λυκείου, κυρίου Δημοσθένη Καρυοφύλλη. Στους αποφοίτους της Σχολής απηύθυναν, επίσης, τον λόγο δίνοντάς τους συμβουλές και ευχές για το παρόν και μέλλον η Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, κυρία Γιόλη Ζαργάνη – Χαλκιά και η Πρόεδρος του Συλλόγου Αποφοίτων της Σχολής, κυρία Μαρούσα Τσιούκα. Μετά την ολοκλήρωση των ομιλιών οι απόφοιτοι τίμησαν τους καθηγητές τους με προβολή οπτικοακουστικού υλικού και την απονομή αναμνηστικών.
Η βραδιά συνεχίστηκε με μουσικοχορευτική παράσταση των αποφοίτων και έκλεισε με party που παρέθεσε στον προαύλιο χώρο της Σχολής ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων!

Δείτε εδώ πλούσιο φωτογραφικό υλικό!

2021-10-24T01:49:28+03:00

Στοιχεια Επικοινωνιας

Πειραιάς Ελ. Βενιζέλου 12Α (18531)

Τηλέφωνο: 2104179161

Φάξ: 210 41 28 216

Web: ellinogalliki.gr

Τελευταιες Ανακοινωσεις

Go to Top