Σύλλογος Αποφοίτων – Ποιοι Είμαστε

Έχουν περάσει 30 χρόνια από την εποχή που κάποιες συναπόφοιτές μας ίδρυσαν τούτο τον Σύλλογο. Σκοπός τους, η καλλιέργεια και ανάπτυξη στενών δεσμών και αλληλεγγύης μεταξύ των μελών. Από τότε και μέχρι σήμερα, με πολύ προσπάθεια και δουλειά, είναι ο συνδετικός κρίκος των αποφοίτων, που με τα χρόνια γίνονται όλο και περισσότεροι.

Οι απόφοιτοι βρισκόμαστε και πάλι στο Σχολείο μας, τώρα όμως σε ένα χώρο δικό μας, συναντάμε παλιές μας παρέες, δημιουργούμε νέες και για όλους εμάς είναι μια ευχάριστη διέξοδος από την καθημερινότητα. Μας δίνεται η ευκαιρία να γνωρίσουμε την Ελλάδα και χώρες του εξωτερικού, να στηρίζουμε πολιτιστικές και φιλανθρωπικές εκδηλώσεις του Σχολείου μας, όπως το Bazaar, τις εκδηλώσεις για τα 150 χρόνια του Σχολείου, κ.λπ.

Εκτός όμως από αυτά πραγματοποιούμε και ένα αρκετά σεβαστό –για τις δυνατότητές μας– φιλανθρωπικό έργο βοηθώντας συναποφοίτους μας – και όχι μόνο – που το έχουν ανάγκη. Τώρα, πιστεύουμε ότι έχουμε ένα Σύλλογο δυνατό, αξιοπρεπή, και δημιουργικό.

Στόχος μας και ευχή μας, η διάθεση συμμετοχής που δείχνουν ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια οι νεότεροι συναπόφοιτοί μας, να υπάρχει πάντοτε! Για να συνεχίζουν όσα βρήκαμε και σεβαστήκαμε, όσα δημιουργούμε, όλα αυτά που αγαπάμε.

Αυτή τη στιγμή, μετά τις εκλογές του Μαρτίου του 2018, το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Αποφοίτων απαρτίζουν οι εξής:

Πρόεδρος : M. Τσιούκα

Αντιπρόεδρος : Λ. Λιβανού – Ποταμιάνου

Γενική Γραμματέας : Α. Δεληγιαννάκη

Ειδική Γραμματέας : Α. Μοράρη

Ταμίας : Α. Συμεώνογλου

Συμβ. Δημοσίων Σχέσεων : Μ. Καριώτου

Μέλη: Μ. Κορομπίλη – Α. Μπνετάτου – Μ. Τσακίρογλου

Επικοινωνείτε μαζί μας στο: alumni@ellinogalliki.gr