Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων – Πώς θα γίνω μέλος

Οι εγγραφές στο Σύλλογο Γονέων γίνονται κατά τη διάρκεια των εγγραφών του Ιουνίου και Σεπτεμβρίου αλλά και σε όλη την διάρκεια του έτους. Για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε απευθείας με την Ταμία του Συλλόγου Γονέων, Χιόνα Αλευρομαγείρου (τηλ.6974716555).

Η έγγραφή στον σύλλογο ανέρχεται στα 5 ευρώ εφάπαξ και η ετήσια συνδρομή στα 20 ευρώ ανά οικογένεια και αποτελεί τους μόνους τακτικούς πόρους του Συλλόγου Γονέων. Αρκεί μία συνδρομή ανά οικογένεια και ανά έτος. Δεν απαιτείται, δηλαδή, διπλή συνδρομή για την εγγραφή και των δύο γονέων, ούτε επιπλέον συνδρομή για όσους γονείς έχουν περισσότερα του ενός τέκνου στη Σχολή. Η καταβολή των συνδρομών/εγγραφών γίνεται στους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς (στην αιτιολογία πάντα να αναγράφεται το ονοματεπώνυμο του μαθητή καθώς και το τμήμα/τάξη ):

Μετά την κατάθεση των χρημάτων, μέσω του παιδιού σας, θα παραλαμβάνετε την απόδειξη .

Η ενεργός συμμετοχή των γονιών αποτελεί εγγύηση για τη διατήρηση ενός ζωντανού και ακμαίου Συλλόγου, όπως θέλουμε να είναι ο δικός μας και μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε το έργο μας.