3η θέση στον Τοπικό Διαγωνισμό Πειραμάτων Φυσικής Χημείας και Βιολογίας για την Ευρωπαϊκή Ολυμπιάδα Πειραμάτων Φυσικών Επιστημών.

3η θέση στον Τοπικό Διαγωνισμό Πειραμάτων Φυσικής Χημείας και Βιολογίας

Ο Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός για συμμετοχή στη Ευρωπαϊκή Ολυμπιάδα Πειραμάτων Φυσικών Επιστημών – EOES 2023 είναι ένας νέος θεσμός που αντικατέστησε τον παλαιότερο διαγωνισμό EUSO.

Στον διαγωνισμό συμμετείχαν μαθητές και μαθήτριες των Α’ και Β’ Τάξεων Λυκείου, οι οποίοι σε πρώτη φάση διαγωνίστηκαν τοπικά (με την ευθύνη των οικείων ΕΚΦΕ) σε πειραματικές διαδικασίες Φυσικής, Χημείας και Βιολογίας. Οι ομάδες που διακρίνονται, συμμετέχουν στον πανελλήνιο διαγωνισμό που διοργανώνει η ΠΑΝΕΚΦΕ (στην Βόρεια και Νότια Ελλάδα), από όπου και μπορούν να προκριθούν στη Ευρωπαϊκή Ολυμπιάδα Φυσικών Επιστημών.

Οι μαθητές μας της Β’ Λυκείου Ζωή Βεντουρή, Αγγελική Γαϊτάνη, Αλέξανδρος Μητσάκης και Δαμιανός-Δωρόθεος Κάτσιος, αποτελεσματικοί και συνεργατικοί, διακρίθηκαν κατακτώντας την 3η θέση! Θερμά συγχαρητήρια τόσο στους μαθητές μας όσο και στους καθηγητές μας των Φυσικών Επιστημών! Η βράβευσή τους έγινε στην αίθουσα τελετών του Προτύπου ΓΕ.Λ της Ιωνιδείου Σχολής Πειραιά.

3η θέση στον Τοπικό Διαγωνισμό Πειραμάτων Φυσικής Χημείας και Βιολογίας

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΛΥΚΕΙΟΥ

2023-01-23T01:32:11+03:00
Go to Top