Ανθρωπιστική παιδεία – Θρησκευτικές εκδηλώσεις2022-03-24T10:52:28+03:00

Ανθρωπιστική παιδεία – Θρησκευτικές εκδηλώσεις

1902, 2020

Μοιραστήκαμε τη θεραπευτική δύναμη μιας ευχής

Κάθε χρόνο οι μαθητές και οι μαθήτριές μας μέσα από το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) βοηθούν ένα παιδί να δώσει σάρκα και οστά στα όνειρά του! Γιατί όταν εύχεσαι, ελπίζεις κι όταν ελπίζεις, παλεύεις. Μπράβο στα παιδιά μας!

202, 2020

Γιορτή για τους Άγιους Τρεις Ιεράρχες

Ανήμερα της μεγάλης γιορτής της Παιδείας και της Εκπαίδευσης, τη μέρα που γιορτάζουμε τους Τρεις Ιεράρχες, το δημοτικό μας παρακολούθησε μια όμορφη εκδήλωση που είχαν ετοιμάσει παιδιά! Στο θέατρό μας, είδαμε να ξετυλίγεται μπροστά στα μάτια μας η ζωή και το έργο των Μεγάλων Αγίων των Γραμμάτων, του Μεγάλου Βασιλείου, του Γρηγορίου του Θεολόγου και του Ιωάννη του Χρυσοστόμου.

3101, 2019

Εκδήλωση για τους Τρεις Ιεράρχες

Την παραμονή της γιορτής των Αγίων Τριών Ιεραρχών, οι μαθητές και οι μαθήτριες του δημοτικού σχολείου παρακολούθησαν ομιλία - αφιέρωμα για τους Προστάτες των Γραμμάτων και της Παιδείας, στο θέατρο του σχολείου μας.

2811, 2018

Γεύμα Αγάπης από τη ΣΤ’ τάξη

Την Τρίτη 27 Νοεμβρίου οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί της ΣΤ' τάξης μετέβησαν στις εγκαταστάσεις των Αδελφών Ιεραπόστολων της Αγάπης και πρόσφεραν ένα πλούσιο σε γεύση και αγάπη γεύμα σε άπορους συνανθρώπους μας. Ευχαριστούμε θερμά την εκπαιδευτική μας κοινότητα και τις οικογένειες των μαθητών μας για τη μεγάλη ανταπόκριση στο κάλεσμα ανθρωπιάς.

1410, 2018

ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ – ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΑΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΕΡΑΜΕ ΓΑΛΑ ΕΒΑΠΟΡΕ

Η Σχολή μας στήριξε την εκστρατεία προσφοράς για την κάλυψη των αναγκών σε γάλα των μικρών επωφελούμενων του Τομέα Προσφυγικού Έργου, της Κάριτας Αθήνας. Τον Οκτώβριο, με σύνθημα «Ένα κουτί γάλα για τα παιδιά» ενισχύσαμε αυτή την πρωτοβουλία ευαισθησίας και αλληλεγγύης, ανοίγοντας την αγκαλιά μας προς τα παιδιά που την έχουν ανάγκη, ώστε να μπορούν να νοιώθουν παρηγοριά και ελπίδα!

3003, 2018

ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΑΥΡΙΚΗ ΘΥΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ

Με αφορμή τις Άγιες Μέρες που πλησιάζουν,τα παιδιά του δημοτικού παρακολούθησαν στο θέατρό μας παρουσίαση με θέμα τις τελευταίες μέρες του Κυρίου στη γη πριν από τη Σταυρική Θυσία και την Ανάστασή Του. Στο τέλος της μικρής, αλλά περιεκτικής εκδήλωσης, τα παιδιά των μικρότερων τάξεων πήραν από ένα στολισμένο λευκό κεράκι, ενώ των μεγαλύτερων από μία χάρτινη εικόνα με επίκαιρο θέμα.

Go to Top