Διακρίσεις Γυμνασίου (Μεταφορά)2022-03-24T13:35:34+03:00

Διακρίσεις

2305, 2023

Μαθηματικός Διαγωνισμός “Πυθαγόρας”

H Σχολή μας ήταν και φέτος εξεταστικό κέντρο για τον 5ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Μαθηματικών ικανοτήτων «Πυθαγόρας» της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας για το σχολικό έτος 2022-2023. Οι μαθητές της Σχολής μας, Λευτέρης Μαραγκός (α' γυμνασίου), Δέσποινα Μαυρομιχάλη (β' γυμνασίου) και Άρτεμη Κουτσίδου (γ' γυμνασίου) διακρίθηκαν στον διαγωνισμό! [...]

804, 2023

Ιστιοπλοϊκοί Αγώνες

Μαθητές του Γυμνασίου και του Λυκείου μας, απόφοιτοι και εκπαιδευτικοί συμμετείχαν στον αγώνα “HΛΙΑΣ ΚΑΡΩΝΗΣ 2023” του Ναυτικού Ομίλου Ναυταθλητικού Κέντρου Καλλιθέας, με το σκάφος PEGA και με την καθοδήγηση του καθηγητή Φυσικής Αγωγής, κ. Αλεβιζάκη, κατακτώντας τη 2η θέση στην τελική κατάταξη! [...]

1307, 2020

Διαγωνισμός BRAVO SCHOOLS!

Η φετινή μας υποψηφιότητα ήταν από το Γυμνάσιο και αφορούσε στην υλοποίηση του προγράμματος OCEAN LITERACY, με θέμα την αλληλεπίδραση του ανθρώπου με τη θάλασσα και υπεύθυνο εκπαιδευτικό τον κ. Γ. Κοϊνάκη. Επιτύχαμε να ανανεώσουμε τη συμμετοχή μας στο στο Παγκόσμιο Δίκτυο Σχολείων Πρεσβευτών των Παγκόσμιων Στόχων.

1805, 2020

Διαγωνισμός “Πυθαγόρας” Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας 2020– Αποτελέσματα

Στις 15 Φεβρουαρίου 2020 διεξήχθη ο Μαθηματικός Διαγωνισμός της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας «Πυθαγόρας», που έχει στόχο την ανάδειξη της συμμετοχικής άμιλλας μεταξύ των μαθητών. Η Σχολή μας ήταν εξεταστικό κέντρο και φιλοξένησε όχι μόνο μαθητές και μαθήτριές της, αλλά και μαθητές και μαθήτριες σχολείων της ευρύτερης περιοχής.

1202, 2019

ΔΕΥΤΕΡΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ SID 2019

Συγχαίρουμε τους μαθητές της β΄γυμνασίου Κωσταντή Χρόνη για την πρωτοβουλία και την υλοποίηση μαζί με τους φίλους του Ιωάννη Δημόπουλο,Κατρίν Φουντούλη, Χρήστο Αθανασίου, Μαρίλια Πανουτσοπούλου και Χάρη Αρβανιτογεώργο ενός πρωτότυπου βίντεο, που τους χάρισε τη δεύτερη θέση στην κατηγορία Γυμνασίων στον Πανελλήνιο Μαθητικό διαγωνισμό για τον εορτασμό της Ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου 2019. Τα παιδιά επόπτευσε ο καθηγητής τους κ.Έκτορας Γκάτσος.

2401, 2019

ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΣΕ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΠΛΟΗΓΗΣΗΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ 2019

Συγχαρητήρια στον μαθητή της β΄γυμνασίου Χρόνη Κωνσταντή και στην ομάδα του Ιωάννης Δημόπουλος Κατρίν Φουντούλη Χρήστος Αθανασίου Μαρίλια Πανουτσοπούλου Χάρης Αρβανιτογεώργος για τη διάκρισή τους στη δεύτερη θέση στον Πανελλήνιο Μαθητικό διαγωνισμό για τον εορτασμό της Ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου 2019.Συγχαρητήρια και στον καθηγητή τους κ.Έκτορα Γκάτσο.Στο ακόλουθο link μπορείτε να δείτε το video των μαθητών.

Go to Top