Θρησκευτικές Γυμνασίου (μεταφορά)2022-03-24T13:36:33+03:00

Θρησκευτικές Δραστηριότητες

1312, 2019

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ Α ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΣΤΟ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ

Οι μαθητές και μαθήτριες της Α Γυμνασίου επισκέφθηκαν το Γηροκομείο Πειραιά. Τραγούδησαν τα κάλαντα και άλλα τραγούδια χριστουγεννιάτικα και μοίρασαν ευχές, χαμόγελα και δώρα στους ηλικιωμένους τρόφιμους.

2211, 2019

Συμμετοχή μαθητών στο Συνέδριο για τα 200 χρόνια της Βιβλικής Εταιρείας. Το θέμα που επιλέξαμε είναι: «Αγαπάτε αλλήλους: Καινή Διαθήκη και Ρατσισμός»

Οι μαθητές της Γ΄ Γυμνασίου συμμετέχουν στο μαθητικό συνέδριο που θα γίνει στην Ελληνογαλλική Σχολή Ουρσουλινών για τον εορτασμό των 200 χρόνων από την ίδρυση της Βιβλικής Εταιρείας. Αποκλειστικός σκοπός της Βιβλικής Εταιρίας από την ίδρυσή της είναι η διάδοση της Αγίας Γραφής.

3101, 2019

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΕΙΟ ΙΔΡΥΜΑ

Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η πρωτοβουλία των μαθητών της α΄ γυμνασίου να κάνουν μια μικρή δωρεά στο Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα Πειραιά.Μια αντιπροσωπεία μαθητών μαζί με την καθηγήτριά τους, Βίλλα Π., επισκέφτηκαν την Τρίτη 22 Ιανουαρίου το Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα προκειμένου να προσφέρουν τα προϊόντα που είχαν αγοράσει για αυτόν τον σκοπό.

1901, 2019

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ

Ο κοινωνικός ρόλος των ηλικιωμένων έχει πλέον συρρικνωθεί, φαινόμενο που παρατηρείται στις αστικοβιομηχανικές κοινωνίες, αλλά και στις πιο παραδοσιακές. Κι αυτό επειδή οι ηλικιωμένοι δεν μπορούν να παρακολουθήσουν τις αλλαγές που φέρνει η ταχύτατα εξελισσόμενη τεχνολογία. Αυτή η μεγάλη αριθμητικά κοινωνική ομάδα, μπαίνει στο περιθώριο και ο ρόλος της υποβαθμίζεται τόσο στην οικογένεια όσο και στην κοινωνία, στην οποία προσέφερε κατά τα παραγωγικά χρόνια της ζωής της.

Go to Top