Θρησκευτικές Γυμνασίου (μεταφορά)2022-03-24T13:36:33+03:00

Θρησκευτικές Δραστηριότητες

1912, 2022

Χριστουγεννιάτικη Πορεία

Μαθητές και μαθήτριες από το σχολείο μας και από το αδελφό σχολείο ¨ Άγιος Ιωσήφ¨ Πεύκης συναντήθηκαν στον Πειραιά σε μια ξεχωριστή Χριστουγεννιάτικη πορεία στους δρόμους και στο λιμάνι του Πειραιά. Ο σκοπός μας διπλός [...]

1312, 2019

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ Α ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΣΤΟ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ

Οι μαθητές και μαθήτριες της Α Γυμνασίου επισκέφθηκαν το Γηροκομείο Πειραιά. Τραγούδησαν τα κάλαντα και άλλα τραγούδια χριστουγεννιάτικα και μοίρασαν ευχές, χαμόγελα και δώρα στους ηλικιωμένους τρόφιμους.

2211, 2019

Συμμετοχή μαθητών στο Συνέδριο για τα 200 χρόνια της Βιβλικής Εταιρείας. Το θέμα που επιλέξαμε είναι: «Αγαπάτε αλλήλους: Καινή Διαθήκη και Ρατσισμός»

Οι μαθητές της Γ΄ Γυμνασίου συμμετέχουν στο μαθητικό συνέδριο που θα γίνει στην Ελληνογαλλική Σχολή Ουρσουλινών για τον εορτασμό των 200 χρόνων από την ίδρυση της Βιβλικής Εταιρείας. Αποκλειστικός σκοπός της Βιβλικής Εταιρίας από την ίδρυσή της είναι η διάδοση της Αγίας Γραφής.

3101, 2019

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΕΙΟ ΙΔΡΥΜΑ

Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η πρωτοβουλία των μαθητών της α΄ γυμνασίου να κάνουν μια μικρή δωρεά στο Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα Πειραιά.Μια αντιπροσωπεία μαθητών μαζί με την καθηγήτριά τους, Βίλλα Π., επισκέφτηκαν την Τρίτη 22 Ιανουαρίου το Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα προκειμένου να προσφέρουν τα προϊόντα που είχαν αγοράσει για αυτόν τον σκοπό.

Go to Top