Ημερίδα Φυσικών Επιστημών 2023

Adopt a ship

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου η Ημερίδα «Διδακτική στις Φυσικές Επιστήμες», που διοργανώθηκε από τη Σχολή μας σε συνεργασία με το 6ο ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Αττικής και υπό την αιγίδα της ΔΔΕ Πειραιά.

Στην Hμερίδα παρουσιάστηκαν από τους Συμβούλους Εκπαίδευσης Φυσικών Επιστημών τα Νέα Προγράμματα Σπουδών ανά ειδικότητα, συζητήθηκαν διδακτικές πρακτικές και ενημερωθήκαμε για τις εξελίξεις που αφορούν την Τεχνητή Νοημοσύνη.

Κεντρικοί ομιλητές ήταν ο Δρ. Κωνσταντίνος Σκορδούλης, Διευθυντής του Εργαστηρίου Διδακτικής & Επιστημολογίας Φυσικών Επιστημών και Εκπαιδευτικής Τεχνολογίας στο ΕΚΠΑ και ο Δρ. Κρικόρ Μαρουκιάν, Senior Cloud Solution Architect, ο οποίος ηγείται της ομάδας Διαχείρισης Υπηρεσιών Πληροφορικής για την Microsoft Ελλάδος από το 2015.

Ευχαριστούμε πολύ όλους τους Εισηγητές και τους Συμμετέχοντες για τις πολύ ενδιαφέρουσες τοποθετήσεις και τη διάχυση των πολύτιμων εμπειριών τους.

Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ στον καθηγητή της Σχολής μας, κ. Σωκράτη Στουραΐτη για τον συντονισμό της διοργάνωσης της Ημερίδας.

Δείτε περισσότερα εδώ: 

2024-03-14T02:15:01+03:00
Go to Top