Τελετή Αποφοίτησης Γ’ Λυκείου 2023

Μηχανογραφικά 2022

Με συναισθήματα χαράς και συγκίνησης, πραγματοποιήθηκε η Γιορτή Αποφοίτησης των μαθητών και μαθητριών της Γ΄ Λυκείου, του σχολικού έτους 2022-23, την Πέμπτη 22 Ιουνίου 2023. Το προαύλιο του Σχολείου κατέκλυσε το θερμό χειροκρότημα των γονέων, των καθηγητών, αλλά και των εκλεκτών προσκεκλημένων που ήταν παρόντες σε αυτή την τόσο ιδιαίτερη βραδιά.

Τους μαθητές και τους καλεσμένους μας, υποδέχθηκε ο Διευθυντής του Λυκείου, Δρ. Δημοσθένης Καρυοφύλλης κηρύσσοντας την έναρξη της γιορτής.

Χαιρετισμό στους απόφοιτους απηύθυναν η Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, κ. Γιόλη Ζαργάνη – Χαλκιά και η Πρόεδρος του Συλλόγου Αποφοίτων, κ. Μαρούσα Τσιούκα, ενθαρρύνοντάς τους να συνεχίσουν την πορεία τους, εμπλουτίζοντας τις γνώσεις τους και αναπτύσσοντας κάθε πτυχή της προσωπικότητάς τους και του χαρακτήρα τους. Τους ευχήθηκαν στην πορεία της ζωής τους να πετύχουν τους στόχους τους και να διατηρήσουν τις αρχές και τις αξίες που διδάχθηκαν στο Σχολείο μας και προσέφεραν αναμνηστικά στους απόφοιτους.

Τον αποχαιρετιστήριο λόγο εκ μέρους του Συλλόγου Διδασκόντων προς τους αποφοίτους εκφώνησε ο Διευθυντής του Λυκείου, Δρ Δημοσθένης Καρυοφύλλης, ο οποίος, αφού ευχαρίστησε τους γονείς των αποφοίτων για την εμπιστοσύνη τους όλα αυτά τα χρόνια, απευθυνόμενος προς τους αποφοίτους, τους αποχαιρέτησε δίνοντάς τους τις πιο ζεστές ευχές για την πορεία της ζωής τους.

Στη συνέχεια το λόγο πήραν οι απόφοιτοι, με μία απαγγελία από τον Αλέξη Αποστολόπουλο και με τους χαιρετισμούς της Χριστίνας Κογιαλού, Προέδρου του τμήματος Ανθρωπιστικών Σπουδών, του Νίκου Κοκκινόπουλου, Προέδρου του τμήματος Θετικών Σπουδών και Σπουδών Υγείας, της Φραγκίσκης Καστρινέλλη, Προέδρου του τμήματος Σπουδών Οικονομίας Πληροφορικής και της Ελεάνας Γασπαράτου, Προέδρου του δεκαπενταμελούς μαθητικού συμβουλίου του Λυκείου.

Στην εκδήλωση δόθηκαν βραβεία διακρίσεων στους:

1. Λάμπη Γιαννούλη (Δύο πανελλήνια πρωταθλήματα 420, δύο φορές 4η θέση σε Παγκόσμιο πρωτάθλημα 420, 6η θέση σε Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα 420)

2. Αργυρώ Δημητρακάκου, Ελεάνα Γασπαράτου, Φραγκίσκη Καστρινέλλη και Ιωάννα Πυκνή (ομάδα πετοσφαίρισης, Πρωταθλήτριες Πειραιά στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα)

3. Κωνσταντή Χρόνη (Χάλκινο Μετάλλιο με την Ελληνική Εθνική Ομάδα Ρομποτικής FGC Team Greece, στην Ολυμπιάδα Ρομποτικής & Καινοτομίας FGC)

Η βραδιά συνεχίστηκε με τραγούδι, πολύ χορό, αναμνήσεις, φωτογραφίες και βίντεο από την πολυήμερη εκδρομή τους στην Κρήτη.

Τέλος οι απόφοιτοι «έπαιξαν» με το κοινό «Άκου τι είπαν!»

Την ξεχωριστή αυτή βραδιά συντόνισαν οι κκ. Λιλάντα Αδαμίδη και Έλενα Γερακιανάκη.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΛΥΚΕΙΟΥ

2024-03-13T09:49:35+03:00
Go to Top