Βράβευση επιτυχόντων μαθητών στις πανελλαδικές εξετάσεις 2022 από το Δήμο Πειραιά.

Βράβευση μαθητών στις πανελλαδικές εξετάσεις 2022

Σε κλίμα χαράς και συγκίνησης, ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης και η Αντιδήμαρχος Παιδείας και Διά Βίου Μάθησης κα Ασπασία Αλιγιζάκη, βράβευσαν σε τιμητική εκδήλωση τους μαθητές των Λυκείων της πόλης του Πειραιά, που κατάφεραν να εισαχθούν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, στις πανελλαδικές εξετάσεις του 2022.

Η εκδήλωση πραγματοποίθηκε στο Αμφιθέατρο του Ραλλείου Γυμνασίου-Λυκείου Θηλέων Πειραιά και διοργανώθηκε από το Τμήμα Διά Βίου Μάθησης της Διεύθυνσης Παιδείας και Διά Βίου Μάθησης του Δήμου Πειραιά.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης στον χαιρετισμό του, συνεχάρη τους βραβευθέντες και τους γονείς τους που – όπως είπε – έδωσαν «μάχη» πολλών ετών, προκειμένου να καταφέρουν τα παιδιά τους να εισαχθούν στα Πανεπιστήμια και επεσήμαινε ότι όπως είναι σημαντική η εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, εξίσου σημαντικό είναι να τελειώσουν τις σπουδές τους με επιτυχία.

Η Αντιδήμαρχος Παιδείας και Διά Βίου Μάθησης κα Ασπασία Αλιγιζάκη, σε δήλωσή της, μεταξύ άλλων, συνεχάρη τους μαθητές που εισήχθησαν στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας για τους κόπους και τις προσπάθειές τους που ευοδωθήκαν σε μια ιδιαίτερα δύσκολη συγκυρία λόγω της πανδημίας. «Στις 3 Οκτωβρίου αρχίζει η πρώτη τους ακαδημαϊκή χρονιά, ένα νέο υπέροχο ταξίδι, στο οποίο θα αποκτήσουν γνώσεις τις οποίες έχουν επιλέξει», τόνισε η κα Αλιγιζάκη.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Κώστας Κατσαφάδος, η Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων κα Δόμνα Μιχαηλίδου, οι Βουλευτές κ.κ. Γιάννης Μελάς, Νίκος Μανωλάκος, κα Νόνη Δούνια, Αντιδήμαρχοι, Εντεταλμένοι Δημοτικοί Σύμβουλοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι, Πρόεδροι Δημοτικών Κοινοτήτων, Κοινοτικοί σύμβουλοι, Πρόεδροι και μέλη Σχολικών Επιτροπών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, καθώς και πολλοί γονείς.

2022-10-02T18:21:22+03:00
Go to Top