Τελετή Αποφοίτησης 2015

«Το να διδάσκεις είναι να δείχνεις αυτό που είναι ΔΥΝΑΤΟ.

Το να μαθαίνεις είναι να το κάνεις δυνατό για τον ΕΑΥΤΟ σου.» – Paulo Coelho

Την Τετάρτη, 24 Ιουνίου 2015 στις 20.00 μ.μ πραγματοποιήθηκε στον χώρο του Θεάτρου της Ελληνογαλλικής Σχολής Jeanne d’Arc η τελετή αποφοίτησης των μαθητών της Γ’ Λυκείου.

Οι μαθητές «ξεφύλλισαν» μαζί με τις Aδελφές, τους Διευθυντές της Σχολής, τους καθηγητές, τους γονείς τους και άλλους εκλεκτούς προσκεκλημένους όλες τις σελίδες του βιβλίου που έγραψαν κατά τη σχολική τους σταδιοδρομία. Οι πρώτες στιγμές της τελετής αποφοίτησης αφιερώθηκαν στη μνήμη της ηγουμένης της Σχολής, αγαπημένης Αδελφής Ελισάβετ Ρηγούτσου, η οποία έφυγε από τη ζωή τον Μάρτιο του 2015. Στη συνέχεια, πήρε τον λόγο η Γενική Διευθύντρια της Σχολής και Έπαρχος του Τάγματος των Αδελφών του Αγίου Ιωσήφ, Αδελφή Αλμπέρτα Στεφάνου.

Ακολούθησαν οι ομιλίες του Γενικού Διευθυντή, κυρίου Γεωργούση Θεόφιλου και του Διευθυντή του Λυκείου, κυρίου Καρυοφύλλη Δημοσθένη. Στους αποφοίτους της Σχολής απηύθυναν, επίσης, τον λόγο δίνοντάς τους συμβουλές και ευχές για το παρόν και μέλλον η Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, κυρία Θωμαΐς Τσάτσου-Μπαμπούνη και η Πρόεδρος του Συλλόγου Αποφοίτων της Σχολής, κυρία Μαρούσα Τσιούκα. Μετά την ολοκλήρωση των ομιλιών οι απόφοιτοι τίμησαν τους καθηγητές τους με προβολή οπτικοακουστικού υλικού και την απονομή αναμνηστικών.

Η βραδιά συνεχίστηκε με μουσικοχορευτική παράσταση των αποφοίτων και έκλεισε με δεξίωση που παρέθεσε στον προαύλιο χώρο της Σχολής ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων.

Δείτε εδώ πλούσιο φωτογραφικό υλικό!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΛΥΚΕΙΟΥ

2021-10-24T01:15:20+03:00
Go to Top