ΔΕΥΤΕΡΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ SID 2019

Συγχαίρουμε τους μαθητές της β΄γυμνασίου Κωσταντή Χρόνη για την πρωτοβουλία και την υλοποίηση μαζί με τους φίλους του Ιωάννη Δημόπουλο,Κατρίν Φουντούλη, Χρήστο Αθανασίου, Μαρίλια Πανουτσοπούλου και Χάρη Αρβανιτογεώργο ενός πρωτότυπου βίντεο, που τους χάρισε τη δεύτερη θέση στην κατηγορία Γυμνασίων
στον Πανελλήνιο Μαθητικό διαγωνισμό για τον εορτασμό της Ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου 2019. Τα παιδιά επόπτευσε ο καθηγητής τους κ.Έκτορας Γκάτσος.

Το βίντεό τους:

Επιπλέον, συγχαίρουμε τον Γιάννη Δημόπουλο, τον Χάρη Αρβανιτογεώργο και τον Κωσταντή Χρόνη, οι οποίοι με την ανεξάρτητη ομάδα Robot Star Birds πήραν μέρος στον διαγωνισμό που διεξήγαγε ο Ελληνικός Οργανισμός Διαστήματος για λογαριασμό της NASA «NASA Space Exploration Campaign» . Η ομάδα κατέθεσε συγκεκριμένα την πρόταση «Ι.R.P – Interplanetary Robotic Planting», η οποία και συμπεριλήφθηκε στην επίσημη απάντηση του Ελληνικού Διαστημικού Οργανισμού στην NASA για περαιτέρω αξιολόγηση.
Η ιδέα τους είναι ένα αυτόνομο θερμοκήπιο για τη Σελήνη με σκοπό τη δημιουργία τράπεζας σπόρων για την εξασφάλιση καλύτερων και μεγαλύτερων ποσοτήτων φρέσκων τροφών με το μικρότερο δυνατό κόστος.

Διακρίσεις

2021-08-24T14:53:35+03:00
Go to Top